Over ons

Het begon allemaal toen wij zelf een tuinaannemer zochten op het internet…

Wellicht vraagt u zich af waarom wij deze website begonnen zijn. Dit heeft twee redenen. De eerste reden is simpel: wij zagen een oplossing voor een probleem en hadden de middelen, know-how en motivatie om deze op te lossen. Toen wij zelf een nieuw huis kochten vonden we het lastig om meerdere tuinarchitecten/tuinaannemers of tuinmannen te vinden voor een vrijblijvende offerte. Toentertijd wisten we nog vrij weinig over wie welke tuinwerken uitvoert en betrokken is bij welk onderdeel.

In ons dagelijks leven zijn wij werkzaam als freelancers en hebben een groot netwerk van online marketeers, copywriters en webdesigners tot onze beschikking.

Founders

Emily

Drijvende kracht achter het verzamelen en genereren van de juiste informatie, foto’s en de zoekmachineoptimalisatie van de website

Roger

Heeft voornamelijk oog voor de zakelijke en technische kant van de website. Regelt alles met derde partijen zodat er tuinaannemers, hoveniers en tuinarchitecten zijn voor u om uit te kiezen. Meer sales-driven dan Emily.

Button

Werkzaam op verschillende flexplekken…

Zoals u kunt begrijpen zijn wij voornamelijk online met deze website bezig. Omdat wij u matchen met een firma voor tuinwerken hebben wij geen fysieke locatie nodig. Wij zijn vaak te vinden op verschillende flexplekken door heel Vlaanderen.

De afgelopen tijd zijn we gegroeid en hebben we enkele freelancers ingehuurd die de website onderhouden en bijhouden. Zij werken vanuit huis of een flexplek.

Bent u benieuwd naar voorbeeld tuinen? Bekijk het overzicht!